Istuinsuojat

Istuinsuoja hyötyajoneuvoon – Tuottava investointi

 

Mallikohtaiset ratkaisut

Ajoneuvoissa voi tulla vastaan tilanteita, joissa penkki olisi tarpeellinen suojata. Likaantuneet työvaatteet, työkalut, yms. yhdistettynä korkeaan käyttöasteeseen ovat todellinen haaste istuimille. Alkuperäisen istuinkankaan joutuessa kovaan käyttöön tai likaantuessa, se voi alkaa repeilemään. Pahimmillaan se voi jopa tuhota penkin pehmusteet, tällä on jo vaikutus ajoneuvon arvoon.

 

Ratkaisu tähän on asentaa mallikohtaiset istuinsuojat ajoneuvon, etenkin sen ollessa jo uusi, sillä suojauksen lisäksi niillä voi myös piristää auton sisutuksen ulkonäköä. Valikoimastamme löytyykin useita erilaisia istuinsuojien malleja ja kuoseja. Kehitämme jatkuvasti asiakas- ja ajoneuvokohtaisia ratkaisuja OEM-valmistajille, asiakkaidemme materiaali-, toiminta- ja muiden vaatimusten mukaisesti.

 

PEBE:n ratkaisu:

  • Korkealaatuisia istuinsuojia ja materiaaleja, ei venyviä materiaaleja
  • Istuinsuojat ovat mitattuja jokaisen ajoneuvon yksilöllisen istuimen mukaan.
  • Jokainen istuinmalli on kehitetty yksilöllisten yksityiskohtien mukaiseksi asennusratkaisuineen.
Design Stark NG (tuotenumerot 72-88)
Materiaali: Keskiosan kangas 100% polyesteriä.
Sivujen keinonahka 15% PU, 85% PVC, alla oleva materiaali 100% polyesteriä. Martindale kestävyys: Keskikangas 153 000, sivujen keinonahka 120 000
Design Stark Art NG (tuotenumerot 72-90)
Materiaali: Keinonahka 15% PU, 85% PVC, alla oleva materiaali 100% polyesteriä. Martindale kestävyys: 120 000

Mallikohtaiset istuinsuojat 
- Suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa

PeBe AB on osa CalixKlippan-konsernia, sijaiten Ruotsin länsirannikolla. Tarkemmin 70 kilometriä Göteborgista etelään, jossa suunnittelu, kehitys ja mittaukset suoritetaan. Konsernin omistama tehdas, Klippan Safety Polska, sijaitsee Puolan Stargardissa. 18.000m2 tehtaalla työskentelee 350 henkilöä valmistaen useita tuoteryhmiä, esimerkiksi raskaan kaluston sänkyjä , turvaverkkoja ja tekstiilituotteita kuten PeBen istuinsuojia.

Laatu

PeBellä on yli 35 vuoden kokemus suojaavien istuinpäällisten valmistamisesta. Ammattiautoilijat eivät halua tinkiä työajoneuvojensa laadusta. Tästä syystä istuinpäällisemme ovat valmistettu korkealaatuisista kankaista, parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuvuuden saavuttamiseksi.

Vahvistettujen saumojen tulee kestää vuosia

Ratkaisuissa on huomioitu myös sivuturvatyynyjen toimiminen onnettomuustilanteessa. Kuvioiden ja materiaalien yksityiskohdat sekä ompeleet ovat suunniteluspesialistien ansiota.

Sopivuus

Istuinsuojat ovat mitoitettu kunkin ajoneuvon yksilöllisen istuimen mukaisesti. Jokaisella istuimella on oma yksilöllinen kiinnitysratkaisunsa.

Mukavuus

Kankaat ovat vaahtolamintoituja istuvuuden parantamiseksi. Lisäksi istuimen paine vähenee istuinsuojalla.